Diensten

Levering

Een eigen huis! Wie droomt er niet van. Heerlijk het gevoel dat iets van u zelf is. Misschien wilt u van uw huis af omdat u naar een andere plek wilt of omdat de uw huis te groot of te klein is geworden. Goed voorbereid te werk gaan, is dan geen onnodige luxe. Notariskantoor Helmer uit Beetsterzwaag informeert u over de mogelijkheden en geeft graag antwoord op uw vragen en stelt vervolgens de notariële stukken voor u op.

Personen- en familierecht

Of u nu jong bent of oud, man of vrouw, gehuwd of ongehuwd – er komt een moment waarop u te maken krijgt met het personen-, familie- of erfrecht. U kunt bijvoorbeeld trouwen, samenwonen of een erfenis ontvangen. Misschien wilt u zelf uw erfgenamen bepalen door het op laten stellen van een testament. De notaris denkt met u mee in ieder seizoen van uw leven. Zo kunnen wij u hulp bieden op de volgende gebieden.
Aangezien het onze overtuiging is dat ieder mens en iedere situatie uniek is, kijken wij graag met u naar de voor u meest passende oplossing.

De ondernemer

Wanneer u een onderneming wilt starten, komt daar vaak veel bij kijken. Notariskantoor Helmer helpt u hier graag mee. Op deze manier komt u niet voor onverwachte juridische problemen te staan en weet u zeker dat u alles goed geregeld heeft. Ook voor het overdragen van een onderneming aan een opvolger bent u bij Notariskantoor Helmer aan het juiste adres. Onderwerpen zijn:

Legalisatie handtekening

Het legaliseren van uw handtekening.

Delen